marți, 30 noiembrie 2010

Tinute de ocazie - sfaturi de stil

Rochii de seara, rochii de cocktail, cum ma imbrac la teatru, rochii de petrecere... cate evenimente atatea reguli si rochii. Una dintre regulile fundamentale de stil presupune sa te imbraci conform ocaziei, locatiei si momentului din zi in care are loc evenimentul. De aceea, aproape orice invitatie este sau trebuie sa fie insotita de un dress code, care trebuie respectat.


Cat de ciudat ar fi sa iesi la orele pranzului, pe bulevardul principal al orasului tau, purtand o rochie lunga, neagra si cu manusi pana la cot? Ar fi amuzant si deplasat chiar si pentru o fana Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's.
Sa porti insa o asemenea tinuta la un eveniment caritabil, gala, petrecere intr-o locatie sofisticata, este un dress code de respectat. Asadar, important este sa stim unde si cand ne putem purta tinutele de ocazie preferate.
De ce tinute de ocazie?

Pentru ca o asemenea piesa vestimentara nu se poate purta zilnic, la serviciu si mai apoi la cafenea cu pietenele. O asemenea haina este o piesa de calitate, una care nu tine neaparat cont de tendintele sezonului si care, nu in ultimul rand, flateaza silueta.

Corina Vladescu



Lena Criveanu



Maria Lucia Hohan



Maria Lucia Hohan



Maria Lucia Hohan



Maria Lucia Hohan



Adrian Oianu



Adrian Oianu



Razvan Ciobanu



Rhea Costa



Rhea Costa



Victoria Beckham



Victoria Beckham



Victoria Beckham





Sursa: http://www.intrefete.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Style & Beauty | by G_sr